Alliance of Valiant Arms

Alliance of Valiant Arms

Alliance of Valiant Arms

Acum o saptamana si ceva vi-am prezentat FPS-ul oferit gratuit Combat Arms Europe care sper ca vi-a placut. In aceasta saptamana va mai prezentam inca un joc de acelasi gen, FPS, oferit tot free. Jocul a fost lansat in 14 Octombrie 2009, iar timp de aproximativ jumatate de an a fost “pus” sub titlul de “clona Modern Warfare 2″, un titlu ce nu prea a avantajat jocul.

Totusi, incetul cu incetul fanii jocurilor FPS au inceput sa joace si acest joc, fiind in primul rand FREE, dar avand si o grafica buna si un gameplay decent. Totusi, chiar daca este un joc foarte bun, nu a fost mediatizat, asa ca  Alliance of Valiant Arms a ramas in umbra jocurilor gigant.

Dezvoltat de Redduck, un dezvoltator nu prea cunoscut, si publicat sub numele celor de la NHN USA, jocul Alliance of Valiant Arms a intrat intr-un progam de promovare incepand din anul 2011, care nu s-a incheiat cu asteptarile conducatorilor. Totusi, chiar daca nu este asa de mediatizat, este un joc ce are un numar de jucatori aproximat la jumatate de milion.

La capitolul de cerinte de sistem, sta destul de bine, avand cerintele de sistem destul de mici.

Minimum System Requirements:

Processor : Intel Pentium IV at 2.4GHz
Video Card : 128 MB VRAM – GeForce 6600 or Radeon X600 with Shader Model 2.0
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : 2 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Sound Card : -
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse

Recommended System Requirements:

Processor : Dual Core at 2.4GHz or better
Video Card : 256 MB VRAM – GeForce 7600GT or Radeon HD 2900 with Shader Model 3.0
Memory : 2 GB RAM
Hard Disk : 2 GB of free Hard Drive Space
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Sound Card : -
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse

Povestea din joc este legata de razboiul dintre  European Union (EU) si  Neo Russian Federation (NRF).  Pentru a incepe sa joci acest joc va trebui pentru prima data sa te inregistrezi la ei pe site, iar dupa aceea sa iti creezi un caracter. In acest joc vei putea sa iti creezi un clan, o echipa, cu care vei putea sa te intreci cu alte clanuri in diferite moduri de joc.

Pentru a intra pe site-ul lor oficial, de unde puteti sa descarcati jocul free si full, si sa va inregistrati, va trebui sa apasati pe butonul de download de jos.

 

5 thoughts on “Alliance of Valiant Arms

  1. Din pacate ofera un gamplay generic, nimic schimbat fata de alte jocuri in gen. Acum joc Tribes Ascend si este foarte fun, aduce ceva imbunatatiri la shooterele online. Il recomand chiar daca este inca in BETA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>