Cand apare GTA V?

Cand apare GTA 5

Cand apare GTA 5

Te intrebi cand apare GTA 5? Daca da, am cazut fix la tanc cu acest articol. S-au auzit niste zvonuri despre lansarea jocului la inceputul lui IANUARIE, iar noi avem si o data fixa, e adevarat, nu oficiala, dar vine de la CVG, care au primit un mesaj de la GAMESTOP.

Si dupa cum spuneam, avem si o data fixa. Niste oameni au facut o “socoteala” au auzit si ei zvonuri, s-au informat,  au apelat la niste oameni din interiorul ROCKSTAR, si au ajuns la o concluzie. GTA V VA APAREA IN 15 IANUARIE 2012.

Prima data titlul a fost anuntat in IUNIE, mi se pare ca in 6 IUNIE, fiind anuntat la gala E3. De atunci au trecut…  7 luni si ceva, iar cand jocul a fost anuntat, deja avea si un trailer, iar dezvoltatorii spuneau ca jocul este deja pe “masa de operatie”, asa ca data este destul de aplauzibila.

Avem si prima imagine din GTA V, din pacate nu la o calitate prea buna, dar totusi… este din GAMEPLAY, asa ca merita sa o vedeti.

UPDATE: GTA V amanat?

 

12 thoughts on “Cand apare GTA V?

  1. Daca va uitati bine la poza vedeti la Gps daca ati jucat si terminat gta 4 o sa vedeti ca pe gps ala sunt Litere (adica misiuni)=] din gta 4 asta a fost 1 la mana.
    2.E ca aia de la rockstar nu erau retardati sa dea ei poza cum e in gameplay ca sa tina lumea in extaz =]

  2. Da, e posibil sa apara intre 5-15 Noiembrie 2012, dar, Rockstar a angajat un tester pentru GTA V pe perioada de un an. De aici vine si chestia cu “GTA V amanat”. Deci nu se stie inca nimic sigur in legatura cu data lansarii.

  3. Ma gta v va aparea pe Ps3,Xbox 360 oricum Pc,iae si Xboxul si Ps3 dar depine ce Pc ai eu am si ps3 si am si cablu HDMI si tv hd sau ful hd chiar nustiu egzact ce dar in fie tot pe acolo hd si pc am destul de bun placa video nivdea geforce gtx 480 joc gta 4 pe max rezoulta full hd si pe ps3 am jucat gta 4 si pc il iea cu destul in grafica dar cum spunea depine de de pc laoti id meu gunit_cristi sa discutam despre gta v

  4. Cel mai bine ar fi ca rockstar sal scuata vara asta pentru ca toti copi adolescenti si adulti au mai mult timp liber asa daca te duci la scoala la servici degeaba nai timp sa te bucuri cand al joci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>