Cele mai bune CFG-uri CS 1.6

Un joc vechi de peste 10 ani, care, se  joaca si in momentul de fata la intensitate maxima. Fara nici un fel de retinere spun -si nu doar eu- : Counter Strike 1.6 este cel mai tare si cel mai jucat joc, chiar daca pe parcusul anilor au mai aparut variante ca si Counter Strike 1.5, Counter Strike 1.7, Counter Strike 1.9, Counter Strike: Source, si … va aparea Counter Strike: Global Ofensive.

Chiar daca multi spun ca nu joaca cu CFG-uri (voi explica putin mai jos ce inseamna), cam toti au incercat, si, joaca in acest moment cu ele. Totusi, exista o mare diferenta intre CFG-uri, sunt unele facute sa iti imbunatateasca foarte mult skilurile putand sa dai HS de la o distanta foarte mare, fara sa te stresezi prea mult.

FISIERE CONFIG PENTRU COUNTER-STRIKE

Ce este un fisier config?
In jocul Counter-Strike, fisierul config este un fisier cu extensia .cfg aflat in directorul cstrike si care permite editarea si configurarea tastelor, a setarilor si a configurarilor folosite in timpul jocului. Exista 2 timpuri de fisiere config: config.cfg si userconfig.cfg. Primul tip este cel implicit folosit in timpul jocului si poate fi modificat de catre serverul de Counter-Strike. Al doilea tip nu poate fi modificat de catre serverul de CS si se executa separat cu urmatoarea comanda de consola:
/exec userconfig.cfg.

Jocul incarca initial toti parametrii din fisierul config.cfg, care se incarca atunci cand porneste jocul. Fisierul config.cfg poate fi executat in orice moment din consola si poate fi personalizat

Exista 2 metode de a salva un fisier config:
- se configureaza setarile jocului din meniu, apoi se acceseaza consola si se salveaza setarile cu urmatoarea comanda: /writecfg userconfig
- se acceseaza fisierul userconfig.cfg de pe hard-disk si se editeaza manual fiecare optiune.

Avand propriul fisier config ai avantajul propriilor setari de tastatura si configuratii intr-un singur fisier, care poate fi executat cu usurinta de la orice computer, in urma copierii acestuia din Internet in directorul unde se afla instalat jocul.
De notat este faptul ca fisierul userconfig poate avea orice denumire si de obicei contine toate setarile legate de controlul tastelor. Acest fisier va fi salvat in urmatoarea cale
C:\Program Files\Steam\SteamApps\YOUR-EMAIL\counter-strike\cstrike\userconfig.cfg

Cum imi creez propriul config?

1) Deschide un editor de text (Textpad, Notepad, Wordpad etc).

2) Introdu setarile si comenzile dorite, fiecare pe o noua linie, chiar si cele care nu sunt accesibile prin interfata de configurare a jocului

3) Salveaza fisierul ca “userconfig.cfg” in directorul cstrike implicit
(de obicei in C:\Program Files\Steam\SteamApps\ADRESA-DE-EMAIL\counter-strike\cstrike\).

4) Acceseaza fisierul config.cfg si mergi la sfasitul acestuia, unde trebuie sa scrii urmatoarea comanda: exec userconfig.cfg. Asta ca face ca fisierul config al tau (userconfig.cfg) sa fie executat de fiecare data cand pornesti jocul. Poti face acest lucru si manual din consola jocului de Counter-Strike folosind urmatoarea comanda: exec userconfig.cfg.

5) Salveaza si iesi din fisierul config.cfg.

Ok, acum ca stim ce inseamna “CFG”, mai putem discuta. Problema cu CFG-urile e destul de mare, pentru ca s-a ajuns sa se introduca anumite scripturi din coduri in CFG, fara ca antivirusul (anti-cheat-ul) serverului sa isi  dea seama.

Si eu sunt un jucator de CS, Counter Strike 1.6, joc de aproximativ 10 ani, cu intreruperi bineinteles… daca e sa o iei exact, cred ca am jucat non-stop 6 ani -Not bad…-. Nu are rost sa zic ca nu am folosit si coduri, la inceput, prin primul an de activitate, dar am vazut ca nu are rost, nu e aceasi experienta, deci, l-am lasat deoparte.

Cu CFG joc, am unul creat de mine, nu integral, dar sa zicem 80%. Scripturi luate de la unul, de la altul nu prea am… decat bunny-hop-ul, care acum nu imi merge -joc de pe STEAM-. Totusi, stiu ca multi cauta cele mai bune cfg-uri cs 1.6, sau cel mai bun cfg de cs, si nu prea gasesc, ei bine… poate ca ar trebui sa stii ca nu exista un anumit cfg bun cs 1.6, este bun acela cu care joci tu bine… nu toti jucam la fel. Totusi, nu incurajez sa luati si sa jucati cu cfg-urile “nebune”, nici chiar cu cele de jos, dar,  le puteti incerca sa intelegeti despre ce vorbesc.

Cele mai bune cfg-uri cs

Instructiuni: Apasa pe link-ul de mai sus -> ti se va deschide o casuta -> apasa Save. Tocmai ce ai descarcat mai multe CFG-uri, in jur de 15, alaturi si de un skin foarte bun pentru AWP, ce iti atribuie o tinta ca la celelalte arme, numai buna pentru zoomles.

[Sursa “Ce inseamna CFG”: cstike.ro]

17 thoughts on “Cele mai bune CFG-uri CS 1.6

  1. Codatii nu vor disparea niciodata din c.s … asta e jocul cu cei mai multi hackeri sa spun asa … asta strica jocul nu mai are farmec … am pierdut si eu nopti pentru c.s am bagat bani in steamuri o groaza :))) tin minte ca jucam pe playzeek cand luam ban alt steam si tot asha :))) acu mi sa luat :P .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>