Detalii Forza Motorsport 4

Forza-4

Forza-4

Un joc de masini cu o istorie in aceasta categorie, e jocul Forza 4.Prea multe nu stim despre noul Forza 4,dar, un lucru e sigur : Jocul Forza 4 va fi unul dintre fruntasii la categorie Racing din anul acesta, concurand bara la bara cu mult prea asteptatul joc NFS The Run.Microsoft a spus ca Forza 4 va avea un patch nou cu masini pentru joc.

Cu profilul importat, bazat pe conducerea ta, si cu masini in Forza 3, in  noul Forza 4 masinile ti se v-or adauga automat in garaj, pe langa cadori, bonusuri, si credite, transmise prin MS. Iar pentru aceea care au petrecut ore bune in Forza 3 creindu-si diferite chestii, si investind mult in masini si experienta, producatorii le dau vestea ca tot ce e creat in Forza 3 se va putea transfera in Forza 4 fara nici o problema.

Turn 10 Studio a mai precizat ca masina oficiala, si cu care incepeti in Forza 4 este un Ferrari 458 Italia. O masina foarte frumoasa cu multi caii sub capota care nu va va dezamagii.Pachet-ul de masini prezentat de Microsoft va cuprinde urmatoarele masini :

Ford Mustang GT Coupe 1965: Pune-te la drum cu acest armasar american clasic, una dintre cele mai de succes masini prezentate de FORD dupa Modelul A.
Koenigsegg Agera 2011: “Agera – de la verbul suedez = de a acţiona ” Cred ca numele spune deja totul, daca vrei viteza, foloseste Agera.
Lexus SC300 1997: O lovitura de stat si un clasic lux personal, SC300 combina puterea unui puternic cal de curse cu un motor de 225bhp-I6.
RUF RGT-8 2011: RGT, o masina spectaculoasa este propulsata de un motor V8 de 4.5 litri care a fost reglat fin pentru a oferi indiscutabila putere de pe un bolid de curse.
Tesla Roadster Sport 2011:Pentru fanii masinilor de lux, Tesla Roadstrep este un bolid electric. Treci la volanul acestul bolid electric cu doua locuri si atinge viteza de 60km/h in 3.7 secunde, cu un taiting la varf de 288 cai putere.

Mai multe detalii despre joc, si despre ce se intampla v-om afla pe 6 iunie de la E3.

Data lansarii Forza 4 :pe site-ul principal, apare doar data de 31.12.2011, ceea ce inseamna ca poate aparea oricand in anul 2011.

Cerinte de sistem Forza 4 :

Forza Motorsport 4 Cerinte de sistem minime

*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
*Processor:
*Memory Ram:
*Hard Disk Space:
*Video:
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Network Connection:
*Keyboard / Mouse
*Media:

*Release Date:

Forza Motorsport 4 Cerinte de sistem recomandate

*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
*Processor:
*Memory Ram:
*Hard Disk Space:
*Video:
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Network Connection:
*Keyboard / Mouse
*Media:

Imagini Forza 4 :

 

 

2 thoughts on “Detalii Forza Motorsport 4

  1. Pingback: Lista cu jocurile care trebuie sa apara

  2. Pingback: Forza 4 Kinect Traser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>