TOP JOCURI ANDROID

Bine v-am gasit la primul nostru post din secitunea cu Top Jocuri Android. Ei bine, aici vom incerca sa iti aducem cele mai interesante jocuri android pentru telefoanele voastre destepte! Pentru ca suntem la inceputul lunii August, aici vom aduna cele mai bune jocuri android 2013 din luna Iulie 2013, pe luna August urmand sa le afisam in luna Septembrie si asa mai departe.

Pentru ca sunt destul de multe jocuri android 2013 bune si foarte bune, am decis sa le impartim pe categorii, astfel incat avem Jocuri Android Arcade si de Actiune, Jocuri Android Puzzle, Jocuri Android MMORPG si Jocuri Android Poker. Tin sa precizez ca unele jocuri nu sunt gratuite, dar pretul lor nu depaseste 5.00RON, iar la acele jocuri este specificat faptul ca nu sunt free, iar la cele ce nu e specificat nimic, jocurile sunt gratuite.

JOCURI ANDROID DE ACTIUNE SI ARCADE

jocuri android

Circuit Panic – trebuie sa ai mare grija de 3 pasarele foarte amuzante ce s-au “instalat” chiar pe niste fire de curent, ce, din cand in cand sunt tinta unor trasnete, asa ca tu trebuie sa ai grija de ele pentru a nu se.. prajii! (PRET: 3,17RON)

Pro Shooter: Sniper – acesta este un simulator veritabil, unul dintre cele mai bune simulatoare pentru android. In acest joc va trebui sa faci puncte din asasinarea unor oameni rai folosindu-te de sniper-ul din dotare, pe care il poti upgrada si personaliza.

Monster U: Catch – cred ca majoritatea dintre voi ati vazut Monster INC, o animatie foarte reusita ce isi are continuare in Monster University. Ei bine in acest joc va trebui sa faceti diverse lucruri cu personajele din acest film animat.

 JOCURI ANDROID PUZZLE

jocuri android

Charlie Hop – un joc foarte interesant in care personajul principal, si singurul este un domn bine imbracat si.. patrat! Acesta este un joc tipic puzzle in care trebuie sa faci diferite suisuri si coborasuri pentru a colecta toti banutii si a trece de nivele cu 3 stele!

Move and Fire – este unul dintre jocurile android foarte tari pe care le joc non-stop de cand l-am descarcat. Este un joc android puzzle foarte tare si interesant, in care trebuie sa iti pui cu adevarat mintea la contributie. Este un joc de tip 2D, cu o grafica foarte frumoasa si bine pusa la punct, cu multe nivele si stagii si cu un sentiment de.. paintball.

Circles – un joc foarte simplu, dar foarte complicat; tipic.. nu? Acesta este un joc android de logica, foarte bine pus la punct cu multe nivele. Terminand primele nivele vei spune ca e usor, dar asteapta sa intri in stagiile superioare!

True or False – este unu dintre cele mai interesante jocuri android cu intrebari pe care le-am jucat, si pana acum am incercat cateva, nu gluma. Este gratis, o grafica buna, si cu intrebari din toate domeniile, incepand de la intrebari simple, amuzante cum ar fi “Snoop Dog is Charlie Brown’s dog?” pana la intrebari de cultura generala ce te pot incuia foarte usor.

Compulsive – esti gata de distractie? Un joc foarte simplu, in care trebuie doar sa organizezi culorile.. sa vedem cum te descurci!

JOCURI ANDROID MMORPG

jocuri android

Dawn of the Dragons – dupa ce a strans milioane de aprecieri pe Kongrate, Facebook si Armor Games iata-l acum si pe Android. Este singurul joc de tip MMORPG din acest top, dar este de ajuns! O poveste tipica, satul este atacat de fortele raului, iar tu trebuie sa salvezi situatia luptandu-te cu cete de dragoni!

JOCURI ANDROID POKER

jocuri android

Neo Poker Bot – este un joc de tip poker pentru Android 2013 ce a castigat numeroase premii la Annual Computer Poker Competition. Daca crezi ca esti bun la poker, intra aici si tot ce-i posibil sa iti schimbi parerea! Neo Poker Bot nu are o grafica mult prea buna, dar este unul dintre cele mai bune jocuri la gameplay de poker.

Si aici incheiem primul nostru top jocuri android 2013 din luna Iulie-August. Speram ca vi-a placut, si va asteptam la urmatorul top, dar pana atunci cititi ultimele stiri din domeniul jocurilor, si anuntati-va prietenii de WWW.GAMESFRONT.NET!

Multumim pentru atentie!

One thought on “TOP JOCURI ANDROID

  1. Am compilat o lista de top 10 jocuri Android, care copiii ar place să se joace pe dvs. Telefon Android. Aceste jocuri se bucură nu numai de copii, ci și de mulți adulți, astfel încât să puteți juca pe acelea când te-ai plictisit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>